Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Over Leenmaatjes

Iedere maand is het weer zover. Die dag die je wist dat zou komen. De dag waar je alweer weken naar uitkijkt. Het is eindelijk weer zo ver, hij komt weer langs zoals altijd, die gulle oom, hij brengt je weer een zak met geld. Je ogen beginnen te vonkelen en je ziet het leven direct weer rooskleuriger. Je kan weer dingen doen, er weer op uit, je leeft weer! Elke maand gebeurt dit weer opnieuw. De zak met geld is weer binnen, de biefstuk komt weer op tafel, het bier vloeit rijkelijk en het aantal stapavonden staat weer gelijk aan de weekdagen. Dit is heerlijk, dit is genieten, dit is het leven van een koning.

Maar voor je het doorhebt, nog lang voor die heilige 24e dag van de maand is het zover. De zak met geld is leeg, de bierkraan is dicht en stappen is enkel nog een illusie. Het probleem van iedere student die weet hoe die moet leven, leven onder het motto “maximaal lenen is maximaal leven”. Dit zijn ze, dit zijn de echte studenten, dit zijn de leenmaatjes.

Op deze blog vind je tips hoe je geld kan besparen op de minderbelangrijke dingen in het leven, waar je geen plezier uit haalt en hoe je juist extra kan genieten van de dingen waar het voor een student wel om draait.

Leenmaatjes is de blog van leenmaatjes voor leenmaatjes!