Hallo leenmaatjes, vandaag krijgen jullie een gouden tip voor wanneer je maximaal leent en alsnog geen geld hebt voor vakantie. Ja dit is helaas echt mogelijk, sommige leenmaatjes leven teveel in luxe of geven teveel geld uit aan onzin dat er niks overblijft om te sparen voor een vakantie. Helaas ben ik zelf ook een van deze leenmaatjes. Maar afgelopen weekend ondervond ik desondanks toch het vakantiegevoel waarvan ik bang was dat ik het de hele zomer zou missen.

Een van mijn geliefde leenmaatjes teruggekomen van een half jaartje Aruba. Om dit te vieren hadden twee andere leenmaatjes het idee om als verrassing een high cocktail te regelen. Voor de mensen die hier nog nooit van hebben gehoord, het is een soort van high tea, maar dit is ook leuk als je geen saaie tante bent.

Bij een high cocktail krijg je elke ronde een cocktail en bijpassende hapjes. Het aantal cocktail dat je krijgt kan afhankelijk zijn van waar je heen gaat. Krijg je te weinig cocktails dat kan je natuurlijk altijd een bij bestellen. Zelf kregen we eerst de welbekende mojito, gevolg door een seks on the beach en als derde nog cocktail waar ik de naam niet meer van weet. De hapjes die we kregen waren ook erg lekker, we kregen eerst een mix van warme en koude hapjes, daarna warme hapjes en als laatste een kaas en worst plankje. Al met al was het ons zeer goed bevallen, ik kan dit dan ook aan alle leenmaatjes aanraden. Want wanneer je genoeg cocktails op hebt is het net of je in een cocktail bar in LLoret de Mar of Mallorca bent.

Kijk hier voor meer tips over maximaal leven!