Wil jij gratis naar Griekenland? Nou ja gratis, van het geld van ome duo natuurlijk. Leenmaatje Ivo heeft ontdekt hoe je heel eenvoudig je geld van ome duo meermaals kunt vermenigvuldigen. Dit wil ik jullie natuurlijk niet onthouden, want wij leenmaatjes zijn er voor elkaar!

Leenmaatje Ivo kreeg net als jullie op 24 juni zijn verdiende zak met geld. De meeste leenmaatjes zetten dit eerst op hun spaarrekening om het er over een week weer af te halen of beginnen direct met smijten. Maar Ivo, die had een beter idee, hij wou meer, die 1034 euro was voor hem niet genoeg.

Ivo besloot om 100 euro op Unibet te zetten en hiermee even lekker te gaan gokken. Ivo koos voor slotspel  bonanza. Hierbij heb je net als andere slots verschillende soorten tekens en moet je meerdere van dezelfde op rij hebben. Bij bonanza hoef je ze niet recht naast elkaar te hebben, enkel in dezelfde rij, meer kan op winst dus. Maar dit is niet de manier waarop je veel geld pakt, bij bonanza zitten ook de letters GOLD in het spel, wanneer deze allemaal tegelijk in beeld komen krijg je free spins, dan is het feest. Bij elke spin gaat je multiplier omhoog en krijg je dus meer winst.

Het geluk dat Ivo had was dus dat deze letters bij hem in beeld kwamen. Met deze spins won hij uiteindelijk 1800 euro, dat is gewoon 1700 euro winst. Zo had Ivo in plaats van alleen de 1034 euro van ome duo bijna 3000 euro! Van dit geld heeft Ivo lekker een 8 daagse vakantie naar Griekenland geboekt. Als jij ook gratis op vakantie wil weet je wat je 24 juli moet doen! Helaas heeft niet iedereen het geluk van Ivo en wint niet iedereen, zo heb ik alleen maar geld verloren. Maar wees zelf niet bang om je geld van ome duo op het spel te zetten, wie weet ga ook jij straks gratis naar Griekenland!

Wil je meer tips over het verdubbelen van je geleende geld? Die vind je bij maximaal lenen!