3JO is een campus café gelegen in Leeuwarden tegenover Stenden en NHL. Je kan er terecht voor een lekker bakje koffie, een kopje thee of een biertje, maar je kan er ook heerlijke gerechten krijgen, voor zowel ontbijt, lunch als diner. Al deze gerechten worden gemaakt van verse en regionale producten. Er is een redelijke bierkaart aanwezig met wisselend speciaal bier op de tap. Daarnaast is er een gezellig terrasje waar de zon bijna de hele dag op schijnt.

Voor de vele leenmaatjes die studeren op Stenden en NHL is 3JO een toevluchtsoord om even tot rust te komen tijdens de zware studie dagen. Hier kan je weer even bijkomen na een zware presentatie of juist weer een beetje opleven na een saai college. Maar natuurlijk kan je er ook gewoon een biertje drinken wanneer je vroeg vrij bent of als je een tussen uurtje hebt. Zelf heb ik hier tijdens mijn studie waarschijnlijk meer uren doorgebracht dan in de schoolbanken. Het is dan ook een van mijn favoriete plekken in Leeuwarden, de ligging aan de campus is ideaal, de tosti zijn om je vingers bij af te likken, het bier smaakt naar meer en het personeel is erg vriendelijk. Ik raad alle leenmaatjes op het Stenden en NHL dan ook aan om zo vaak mogelijk even bij Campus café 3JO langs te gaan met het geld van ome duo, dit zal je studie een stuk dragelijker maken.

Krijg je geen genoeg van Leeuwarden en wat de stad te bieden heeft? Lees dan onze andere blogs over hotspots in Leeuwarden.