Beste leenmaatjes in de categorie maximaal lenen krijgen jullie van mij de beste tips om het maximale uit je lening te halen. Om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit deze tips is het belangrijk dat de zak met geld die ome duo elke maand bij je brengt zo zwaar mogelijk is. In deze blog vertel ik de belangrijkste dingen die je moet weten over je lening.

Bovenop je eventuele basis beurs en prestatie beurs kan je bijlenen tot een bedrag van € 867,68. Dit is natuurlijk een geweldig bedrag waar je al best wat mee kan. Maar wat teveel leenmaatjes nog niet weten is dat er nog iets magisch bestaat genaamd Collegeldkrediet. Hiermee leen je eenvoudig €167,17 extra, wat zorgt voor een totaal van €1034,85! Net als de rest van je lening betaal je ook hier 0% rente overheen en hoef je pas over jaren terug te betalen. Wat wil je nog meer!

Je krijgt dus een maximaal bedrag aan gratis geld, zonder rente en je hoeft nog lang niet terug te betalen! Meer hoef ik niet te zeggen toch? Ontvang je nog geen Collegeldkrediet of leen je niet maximaal bij? Ga dan snel naar de website van je favoriet oom en zorg ervoor dat ook jij volgende maand de volle zak met geld ontvangt! Want maximaal lenen is maximaal leven!